Antalya - Turqi

1. TURQI/ ANTALYA/ Antalya - Zgjedhja Jone

Fluturime Charter për në Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibël.

Datat e Fluturimeve për në  Antalya. Ju mund të kombinoni fluturimet tuaja sipas dëshirës me qëndrime të pa kufizuara.

 

TIRANË - ANTALYA
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Tirana

Qershor 2017

Korrik 2017

 Gusht 2017

Shtator 2017

*28 Maj, 11.15

1 Korrik, 03.45

1 Gusht, 03.00

1 Shtator, 03.45

*29 Maj, 11.15

4 Korrik, 03.00

2 Gusht, 10.50

2 Shtator, 03.45

30 Maj, 07.20

5 Korrik, 10.50

4 Gusht, 03.45

5 Shtator, 03.00

3 Qershor, 03.45

8 Korrik, 03.45

5 Gusht, 03.45

6 Shtator, 10.50

6 Qershor, 03.00

11 Korrik, 03.00

7 Gusht, 03.45

9 Shtator, 03.45

7 Qershor, 10.50

12 Korrik, 10.50

8 Gusht, 03.00

12 Shtator, 03.00

 10 Qershor, 03.45

15 Korrik, 03.45

9 Gusht, 10.50

16 Shtator, 03.45

13 Qershor, 03.00

18 Korrik, 03.00

11 Gusht, 03.45

19 Shtator, 03.00

14 Qershor, 10.50

19 Korrik, 10.50

12 Gusht, 03.45

 

17 Qershor, 03.45

22 Korrik, 03.45

14 Gusht, 03.45

 

20 Qershor, 03.00

25 Korrik, 03.00

15 Gusht, 03.00

 

21 Qershor, 10.50

26 Korrik, 10.50

16 Gusht, 10.50

 

24 Qershor, 03.45

28 Korrik, 03.45

18 Gusht, 03.45

 

27 Qershor, 03.00

29 Korrik, 03.45

19 Gusht, 03.45

 

28 Qershor, 10.50

 

21 Gusht, 03.45

 

 

 

22 Gusht, 03.00

 

 

 

23 Gusht, 10.50

 

 

 

25 Gusht, 03.45

 

 

 

26 Gusht, 03.45

 

 

 

28 Gusht, 03.45

 

 

 

29 Gusht, 03.45

 
 

 

30 Gusht, 10.50

 

* Fluturimet më 28 Maj dhe 29 Maj jane me Pegasus Airline nëpërmjet Stambollit,
- Më 28 Maj, Nisja nga Tirana më 11.15 dhe mbrritja në Antalya më 18.45.
- Më 29 Maj, Nisja nga Tirana më 11.15 dhe mbrritja në Antalya më 19.55.

ANTALYA - TIRANË
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Antalya 

 

Qershor 2017

Korrik 2017

 Gusht 2017

Shtator 2017

30 Maj, 05.20

1 Korrik, 01.30

1 Gusht, 00.30

1 Shtator, 01.30

3 Qershor, 01.30

4 Korrik, 00.30

2 Gusht, 09.00

2 Shtator, 01.30

6 Qershor, 00.30

5 Korrik, 09.00

4 Gusht, 01.30

5 Shtator, 00.30

7 Qershor, 09.00

8 Korrik, 01.30

5 Gusht, 01.30

6 Shtator, 09.00

10 Qershor, 01.30

11 Korrik, 00.30

7 Gusht, 01.30

9 Shtator, 01.30

13 Qershor, 00.30

12 Korrik, 09.00

8 Gusht, 00.30

12 Shtator, 00.30

14 Qershor, 09.00

15 Korrik, 01.30

9 Gusht, 09.00

16 Shtator, 01.30

17 Qershor, 01.30

18 Korrik, 00.30

11 Gusht, 01.30

19 Shtator, 00.30

20 Qershor, 00.30

19 Korrik, 09.00

12 Gusht, 01.30

 

21 Qershor, 09.00

22 Korrik, 01.30

14 Gusht, 01.30

 

24 Qershor, 01.30 

25 Korrik, 00.30

15 Gusht, 00.30

 

27 Qershor, 00.30 

26 Korrik, 09.00

16 Gusht, 09.00

 

28 Qershor, 09.00  

28 Korrik, 01.30

18 Gusht, 01.30

 

 

29 Korrik, 01.30

19 Gusht, 01.30

 

 

 

21 Gusht, 01.30

 

 

 

22 Gusht, 00.30

 

 

 

23 Gusht, 09.00

 

 

 

25 Gusht, 01.30

 

 

 

26 Gusht, 01.30

 

 

 

28 Gusht, 01.30

 

 

 

29 Gusht, 00.30

 
 

 

30 Gusht, 09.00

 

 

 

 

Fluturime Charter pėr nė Antalya. Mbi 200 Hotele Disponibėl. Ju mund tė kombinoni fluturimet tuaja sipas dėshirės me qėndrime tė pa kufizuara.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!