Oferta Speciale - Zakynthos

3. GREQI/ Zakynthos - Zgjedhja Jone

Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel (duke përfshirë edhe tragetin). 
Nisjet janë:
- çdo të Shtunë nga 19 Korrik deri më 6 Shtator 2014
Kthimet janë:
- çdo të Djelë nga 20 Korrik deri më 7 Shtator 2014  

Ju mund të udhëtoni edhe me makinë nga Shqiperia për në Plazhet e Ishullit Zakynthos, rreth 360 km nga kufiri Shqiptar (Pika Kufitare e Qafë Botës ose Kakavijës) deri në portin e Killinit. Me traget ka Nisje nga Killini në Zakynthos gjatë Sezonit Veror 4 - 6 herë në ditë:
- Nga Killini me lundrim 1 orë e 45 Minuta, çmimi €8 për person të rritur dhe €36 për Makinë standarte (Një Drejtim)

Eleon Grand Resort - Tragaki, Za...

Eleon Grand Resort 5 yje - Tragaki, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 664€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht.

  
Lesante Hotel & Spa - Tsilivi, Z...

Lesante Hotel & Spa 5 yje - Tsilivi, Zakynthos (Gjysëm Pensioni)

Çmimi 794€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 17 Gusht.

  
Mediterranean Beach - Laganas, Z...Mediterranean Beach 5 yje - Laganas, Zakynthos (Gjysëm Pensioni)

Çmimi 538€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht.

  
Mabely Grand - Kampi, Zakynthos (T)Mabely Grand 5 yje - Kampi, Zakynthos (Gjysëm Pensioni)

Çmimi 462€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 17 Gusht.

  
Louis Plagos Beach - Zakynthos

Louis Plagos Beach 4 yje - Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 630€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 15 Gusht.

  
Louis Zante Beach - Laganas, Zak...Louis Zante Beach 4 yje - Laganas, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 756€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 20 Gusht.

  
Diana Palace - Argasi, Zakynthos...

Diana Palace 4 yje - Argasi, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 557€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht.

  
Miro Imperial Beach - Vassilikos...Miro Imperial Beach 4 yje - Vassilikos, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 641€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht.

  
Miro Zante Royal Resort - Vassil...Miro Zante Royal Resort 4 yje - Vassilikos, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 632€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht.

  
Miro Palazzo Di Zante - Vassilik...Miro Palazzo Di Zante 4 yje - Vassilikos, Zakynthos (Gjysëm Pensioni)

Çmimi 569€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht.

  
Filoxenia - Tsilivi, Zakynthos (T)

Filoxenia 4 yje - Tsilivi, Zakynthos  (All Inclusive)

Çmimi 559€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht.

  
Majestic Spa - Laganas, Zakyntho...

Majestic Spa 4 yje - Laganas, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 349€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 13 Shtator.

  
Sea View Village - Vassilikos, Z...

Sea View Village 4 yje- Vassilikos, Zakynthos (Vetëm Fjetje)

Çmimi 155€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 13 Gusht.

  
Tsamis Hotel & Spa - Kypseli, Za...

Tsamis Hotel & Spa 4 yje - Kypseli, Zakynthos (Shtesë për All Inclusive)

Çmimi 401€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht. Shtesë €110 për All Inclusive.

  
Zante Park - Laganas, Zakynthos (T)

Zante Park 4 yje - Laganas, Zakynthos (Shtesë për All Inclusive)

Çmimi 484€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 12 Gusht. Shtesë €84 për All Inclusive.

  
Alexandra Beach - Tsilivi, Zakyn...

Alexandra Beach 3 yje - Tsilivi, Zakynthos (Gjysëm Pensioni)

Çmimi 408€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht.

  
Alexander - Laganas, Zakynthos (T)Alexander 3 yje - Laganas, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 454€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 24 Gusht.

  
Denise Beach - Laganas, Zakyntho...

Denise Beach 3 yje - Laganas, Zakynthos (Fjetje dhe Mëngjes)

Çmimi 251€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht.

  
Apollon - Tsilivi, Zakynthos (T)Apollon 3 yje - Tsilivi, Zakynthos (Fjetje dhe Mëngjes)

Çmimi 206€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht.

  
Jupiter - Tsilivi, Zakynthos (T)

Jupiter 3 yje - Tsilivi, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 373€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 16 Gusht.

  
Kalamaki Beach - Kalamaki, Zakyn...

Kalamaki Beach 3 yje - Kalamaki, Zakynthos (Fjetje dhe Mëngjes)

Çmimi 242€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht.

  
Mediteranee - Tsivili-Planos, Za...

Mediteranee 3 yje - Tsivili Planos, Zakynthos (All Inclusive)

Çmimi 463€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht. 

  
Esperia - Laganas, Zakynthos (T)Esperia 3 yje - Laganas, Zakynthos (Fjetje dhe Mëngjes)

Çmimi 269€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 18 Gusht. 

  
Pallas - Laganas, Zakynthos (T)

Pallas 3 yje - Laganas, Zakynthos (Fjetje dhe Mëngjes, Shtesë për All Inclusive)

Çmimi 158€ për person për 7 netë, për Nisje deri në 17 Gusht. Shtesë €185 për All Inclusive.

  
  

Oferta Speciale pėr pushime nė Plazhet e Ishullit Zakynthos.