Nga Data: Deri datė: Dhomė

Poseidon Palace - Leptokaria, Katerini (M)

Riviera Olimpike

Riviera Olimpike

 

 

POSEIDON PALACE - LEPTOKARIA, KATERINI 

I ndërtuar  në një sipërfaqe prej 65.000m2 pergjat plazhit Leptokaria përbëhet nga shtatë ndërtesa dy-katëshe me kapacitet deri në 500 shtreter në dhoma të shëndritshme dhe luxoze. Hoteli Poseidon Palace me 4 yje ofron gjithashtu  pamje nga deti si edhe pamje nga malli i mahnitës i Olympusit. Ideal për familje, grupe si edhe per ciftet që dëshirojne te pushojnë  ose të gëzojnë romancen e tyre. Komplexi ka nje pishinë të pozicjonuar perpara hotelit, salla animacjoni, këndë lojrash  të siguruar për fëmijët dhe sallë koferencash.

Shërbime dhe Aktivitete në Hotel:
-Palestër
-Animacjon
-Mini glof
-Kende lojrash
-Pishinë të jashtme
-Mini club
-Mini Markets
-Aerobics
-Bana boat, waterskiing, Canoes, Peshkim, Diving-Makina me qira
-Laundry service

 Brenda Hotelit:

-Restorant Kryesor
-Loby bar
-Pool Bar
-Taverna
-Beach Bar 
-Kishë
-Fushë Tenisi
-Fushë Volleyball
-Table Tennis

 

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Më Shume Detaje:

Poseidon Palace - Leptokaria, Katerini (M)

LISTA E ĒMIMEVE

Nga Data: Deri datė: Dhomė