Kroçiere në Dete dhe Lumenj nga Krociere.com
Ture Ndërkombëtare me Avion
Ture për Festat e Nëntorit - Avion
Plazh në Maldive
Ture për Festat e Nëntorit - Autobus
Plazh dhe Relaks në Emirate
Plazh në Zanzibar
Plazh në Phuket
Plazh në Krabi
Ture Ndërkombëtare me Autobus