Plazh në Antalya me Charter
Kroçiere në Dete dhe Lumenj
Ture Ndërkombëtare me Avion
Tur dhe Plazh
Plazh në Korfuz
Plazh në Halkidiki
Plazh në Rivierën Olimpike
Plazh në Parga - Preveza
Plazh në Kretë
Plazh në Maldive
Plazh në Tenerife, Ishujt Kanarie
Plazh në Zanzibar
Ture me Nisje nga Athina dhe Roma
Plazh në Pattaya