Aonang Phu Petra Resort

,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

07 Aug, 12:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 20:00 - 10:00]

Krabi

KBV

08 Aug, 20:25

FLYDUBAI

Krabi

KBV

30 Jul, 23:40

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 03:00 - 08:00]

Tiranë

TIA

31 Jul, 11:50

Aonang Phu Petra Resort

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Gloriyo Hillside Villas, 1 ... + 0 €

Gloriyo Hillside Villas, 1 King Bed: Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2181 €
Rezervo
Gloriyo Hillside Villas (1 ... + 1 €

Gloriyo Hillside Villas (1 Double): Adult: 2 Children: 0

No Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2182 €
Rezervo
Gloriyo Hillside Villas, 1 ... + 15 €

Gloriyo Hillside Villas, 1 King Bed: Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2196 €
Rezervo
hillside villa - Room Only ... + 18 €

hillside villa - Room Only (1 Double or 1 Twin): Adult: 2 Children: 0

No Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2199 €
Rezervo
Gloriyo Hillside Villas, 1 ... + 52 €

Gloriyo Hillside Villas, 1 King Bed: Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2233 €
Rezervo
Gloriyo Hillside Villas, 1 ... + 72 €

Gloriyo Hillside Villas, 1 King Bed: Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2253 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit